De algemene voorwaarden van je webshop, met betrekking tot bijvoorbeeld betalingstermijn, levertijd en recht van retour moeten (wettelijk verplicht!) inzichtelijk en duidelijk aanwezig zijn op je website.

-Navigeer in je backend naar Verkopen-> Algemene voorwaarden, en klik op Nieuwe voorwaarde toevoegen. Voeg je voorwaarden toe, zorg dat deze ingeschakeld is en sla hem op.

-Navigeer naar Systeem-> Configuratie-> Afrekenen-> Betaal opties. Selecteer bij de optie Algemene voorwaarden activeren; Ja en sla weer op. Nu zijn de voorwaarden geactiveerd.

Je kunt dit zelf testen door een product in de winkelwagen te plaatsen en naar afrekenen te gaan. Voordat je kunt gaan afrekenen moet je akkoord gaan met de voorwaarden.