Type producten in Magento

Magento kent verschillende producttypen die hieronder kort worden beschreven:

1) Simpele producten: Dit is het meest basis type product dat gebruikt kan worden.

2) Configureerbare producten: Een configureerbaar product is een product waarbij de klant verschillende opties kan kiezen. Bijvoorbeeld de maat van een kledingstuk.

3) Virtuele producten: Dit is een product dat geen verzending of voorraad heeft. Bijvoorbeeld garantie of een verzekering.

4) ‘Downloadbare’ producten: Dit type product kan gebruikt worden voor digitale producten waarbij het bestand door de klant gedownload kan worden.

5) Gegroepeerde producten: Dit type product kan gebruikt worden om meerdere simpele producten op 1 pagina te plaatsen.

6) Gebundelde producten: Een gebundeld product bestaat uit verschillende componenten van andere producten. Bijvoorbeeld een computer die zelf samengesteld kan worden.