Met behulp van MCONNECT kunnen prijsregels geïmporteerd worden van Dynamics NAV/Business Central naar Magento. In de Workflow instellingen van MCONNECT kun je bepalen of de prijsafronding van Business central/Dynamics Nav gebruikt dient te worden. Deze instelling is te vinden via Winkels ==> Configuratie ==> MCONNECT ==> workflow instellingen.

Importeren van prijsregels doe je bij Systeem==> MCONNECT ==> importeer prijsregels en kortingen.
Door op de knop importeer prijsregels en kortingen te drukken wordt er een synchronisatie ingepland die na 2 minuten start. Als de synchronisatie is afgerond zie je het resultaat terug in de tabel.