Het wijzigen van je admin wachtwoord in Magento 2 is vrij simpel. Volg de volgende stappen:

1. Log in in het admin gedeelte (dashboard) van je webshop.

2. Druk vervolgens rechtsboven op je accountnaam en ga vervolgens naar de accountinstellingen.

3. Vervolgens vul je het nieuwe wachtwoord in bij Nieuw wachtwoord en bevestig je dit wachtwoord in het veld daaronder. Gebruik altijd een lang en complex wachtwoord!

4. Ter bevestiging vul je bij Uw wachtwoord uw huidige (oude) wachtwoord in om de wijziging te bevestigen.

5. Sla de wijzigingen op via de grote oranje knop Account opslaan.

Tip: Verander periodiek het wachtwoord van uw admin account. Gebruik een wachtwoordmanager zoals Lastpass of Keepass om gemakkelijk unieke wachtwoorden te onthouden.