Productprijzen van Unit 4 naar Magento 2 kunnen of handmatig geïmporteerd worden of via de planner.

Handmatig importeren van productprijzen:

• Log in het admin panel van Magento en ga naar "Systeem" ==> "Importeer productprijzen"
  • Druk bovenaan  het scherm op de knop "Start synchronisatie" en daarna zal de import van productprijzen van Unit 4 naar Magento 2 starten.
  • Door op de link "Bekijk" te drukken kunnen de details van de productprijs import bekeken worden.

Importeren van productprijzen via de planner:

• Log in het admin panel van Magento en ga naar "Winkels" ==> "Configuratie"

• Kies daarna voor "MConnect" ==> "Unit 4" ==> "Planner" en kies bij de planner voor "Importeer voorraad"
  • Hier kun je kiezen voor het instellen van de planner voor voorraad voor een tijdsinterval of op bepaalde tijdstippen. Als er gekozen worden wordt voor een tijdsinterval dan kan het aantal minuten waarop de voorraad wordt overgehaald gekozen worden