1) Klik op Instellingen.

2) Klik op Shop en daarna op Tekstbouwstenen.

3) Vervolgens kies je een van de tekstbouwstenensets waarvan je de copyright voettekst wil aanpassen of vertalen.

Type footer.footer.copyright in de zoekbalk. Klik opaan de rechterkant van de footer.footer.copyrightInfo om die aan te passen. Klik daarna op "Bewerken".

4) Scrol naar beneden naar het gedeelte "Vertalingen" en voeg je vertaling toe aan de juiste taal.

5) Tenslotte klik je op het blauwe blokje bovenaan ''Opslaan'' en dat was het!