1) Klik op Instellingen.

2) Klik op Shop en daarna op E-mailsjablonen.

3) Selecteer het winkelaanzicht (bij English) waar je het email template wil aanpassen. Klik opaan de rechterkant van het email template en daarna op "Bewerken" om die aan te passen.

4) Als eerste kun je bij informatie de type, de verkoopkanaal selecteren en de beschrijving invullen.

• Als tweede kun je bij opties de onderwerp en de afzender invullen.

• Als derde kun je bij bijlagen een bijlage toevoegen via jouw computer door op het blok ''Bestanden uploaden'' te klikken. Of als je bestanden al hebt staan in de media van Shopware 6 kun je op het blok "Media openen" klikken en de bijlage(n) verplaatsen naar het veld ''Te uploaden bestand naar hier verplaatsen''.

• Als laatste kun je bij mailtekst de tekst en de HTML-code invullen.

5) Tenslotte klik je op het blauwe blokje bovenaan ''Opslaan'' en dat was het!

Verwante artikelen:

In het artikel "Hoe pas ik de kop- en voettekst van een email template aan in Shopware 6?" gaan wij verder met het uitleggen van het aanpassen van de email templates.