1. Klik op Instellingen en daarna op Shop.

2. Scrol naar beneden en klik op "Verzending".

3. Selecteer de verzendwijze die je wil aanpassen. Vervolgens klik je op de 3 puntjes aan de rechterkant van de verzendwijze en op "Bewerken" om die aan te passen.

4. Als eerst kun je bij basisinformatie de naam, de beschrijving, de tracking-url invullen, de levertijd, de tracking-URL selecteren, een logo uploaden. Verder kun je het product activeren of deactiveren door op het 'Actief' knop te drukken.

• Als tweede kun je bij beschikbaarheidsregel een regel selecteren of een nieuwe regel opstellen.

• Als derde kun je bij geen beperkingen een beperking toevoegen of een nieuw beperkingsregel toevoegen.

• Tenslotte klik je op het blauwe blokje ''Opslaan''.

5. Vervolgens ga je naar de verkoopkanalen (bij de zijbalk) en selecteer je de verkoopkanaal waar je de verzendwijze wil aanpassen of toevoegen.

6. Scrol naar beneden en klik op "Verzendwijzen" om de aangepaste verzendwijze toe te voegen.

7. Vervolgens klik je op het blokje "Opslaan" en dat was het!