1 Klik op Winkels en daarna op Configuratie.

2. Klik bij de zijbalk op Catalogus en daarna op Catalogus.

• Bij "Scope" kun je het winkelaanzicht kiezen waar je de productnotificatie wil instellen .

3. Vervolgens kun je bij Product-notificaties het volgende aanpassen:

• Als eerste kun je bij 'Melding toestaan als product weer op voorraad is' voor Ja kiezen om dit te activeren.

• Als tweede kun je bij 'Sjabloon e-mail met voorraadmelding' een mail sjabloon kiezen.

• Tenslotte klik je op "Configuratie opslaan" om de product notificatie in te stellen.