1. Klik op 'Winkels' en daarna op 'Configuratie'.

2. Klik op 'Verkopen' en daarna op 'Afrekenen'.

3. Scrol naar beneden naar het gedeelte Zijbalk winkelwagen.

• Als eerste kun je Zijbalk winkelwagen tonen naar Ja wijzigen.

• Als tweede kun je bij Aantal items om scrollbar weer te geven en bij Maximaal aantal items om weer te geven het aantal producten die je wil laten tonen invullen.

• Tenslotte klik je op het blokje 'Configuratie opslaan'.

5. Vergeet niet de cache te legen na het instellen van de zijbalk winkelwagen.

Hiervoor kun je de volgende stappen vanuit dit artikel volgen: Hoe leeg ik de cache van mijn webshop?