Introductie

Deze pagina beschrijft wat er nodig is aan de kant van Magento en Microsoft Dynamics NAV om de koppeling te leggen tussen de twee systemen met MCONNECT.

Magento

• Magento test omgeving

• Magento admin toegang

• SFTP/SSH toegang tot de test omgeving.

• IP address van de Magento test en live omgeving.

Microsoft Dynamics NAV

Testomgeving

• Test omgeving met relevante testdata.

Rechten & toegang

• Remote (RDP) toegang tot de Dynamics NAV testomgeving

• 1 gebruiker (super user rights) waarmee we kunnen inloggen op de Dynamics NAV testomgeving die voldoende rechten heeft om Dynamics NAV objecten te installeren en MS SQL rechten om tabellen aan te passen.

Objecten

• Voor de installatie moeten de volgende objecten beschikbaar zijn in Dynamics NAV:

• 2 tables

• 3 xml ports

• 2 code units

• 9 pages

Deze vrije objecten dienen beschikbaar te zijn in de licentie van de klant.

Webservices

• Op de testomgeving van Dynamics NAV dienen webservices geïnstalleerd en geconfigureerd te zijn. Deze webservices dienen toegankelijk te zijn via een webbrowser buiten het lokale netwerk.

• In de configuratie van de webservices (core config file) in Dynamics NAV dient de optie “NTLM authentication” aan te staan.

• IP adress van de Dynamics NAV server moet aangeleverd worden