Met behulp van MCONNECT kunnen artikelen geïmporteerd worden van Dynamics NAV/Business Central naar Magento. In de Workflow instellingen van MCONNECT kun je bepalen of je alle artikelen, alleen aangepaste artikelen of een selectie van artikelen wil synchroniseren. Deze instellingen zijn te vinden via Winkels ==> Configuratie ==> MCONNECT ==> workflow instellingen.

Voordat een artikel van Dynamics NAV/Business Central naar Magento geïmporteerd kan worden zal dit artikel in Dynamics NAV/Business Central gekoppeld moeten worden aan de webshop. Dit doe je op de artikelkaart onder het E-commerce tabje waar je de juiste webshop selecteert.

Als deze instellingen goed staan dan kunnen de artikelen geïmporteerd worden. Dit doe je bij Systeem==> MCONNECT ==> importeer producten.
Door op de knop importeer producten te drukken wordt er een synchronisatie ingepland die na 2 minuten start. Als de synchronisatie is afgerond zie je het resultaat terug in de tabel.
Als er een automatische synchronisatie staat ingesteld dan worden de producten automatisch overgezet.