Met MConnect is het mogelijk om de verschillende acties (bijvoorbeeld het importeren van bestellingen van Magento naar Navision) op schema te laten verlopen. Je kunt het schema wijzigen via Winkels ==> Configuratie ==> MConnect ==> Scheduler. Hier heb je de keuze uit verschillende 'type of updates'. 


De verschillende types zijn:

- Manual = Handmatig starten van de synchronisatie. Het starten van de synchronisatie kan via de verschillende acties, zie: https://support.ecomwise.com/support/solutions/folders/3000016832

- Time of day = Specifiek tijdstip op de dag bijvoorbeeld: '12:00:00'. Het is ook mogelijk om meerdere tijdstippen te specificeren door de tijden te scheiden met een komma. Bijvoorbeeld: '12:00:00,18:00:00'.

- Interval = Elke X aantal minuten draait de synchronisatie. Bijvoorbeeld '15' houdt in dat de synchronisatie elke 15 minuten zal draaien.


Na wijzigingen aan het schema dien je de configuratie op te slaan. 


Het is niet mogelijk om een synchronisatie handmatig te starten wanneer er een tijdstip of interval staat ingesteld. Wil je de synchronisatie handmatig starten, pas dan eerst het schema aan.