Met behulp van MCONNECT kan de artikelvoorraad geïmporteerd worden van Dynamics NAV/Business Central naar Magento. Voordat een artikelvoorraad van Dynamics NAV/Business Central naar Magento geïmporteerd kan worden zal dit artikel in Dynamics NAV/Business Central gekoppeld moeten worden aan de webshop. Dit doe je op de artikelkaart onder het E-commerce tabje waar je de juiste webshop selecteert.

Als deze instellingen goed staan dan kan de voorraad geïmporteerd worden. Dit doe je bij Systeem==> MCONNECT ==> importeer voorraad.
Door op de knop importeer voorraad te drukken wordt er een synchronisatie ingepland die na 2 minuten start. Als de synchronisatie is afgerond zie je het resultaat terug in de tabel. ls er een automatische synchronisatie staat ingesteld dan wordt de voorraad automatisch overgezet.