Ga naar Winkels->Configuratie (Onder Instellingen) en open het 'Verkopen' tabje. Klik hierna op 'Verzenden' om je verzendmethodes te bekijken. Open de verzendmethode die je gebruikt (bijvoorbeeld de tarieven prijstabel) en wijzig hier de naam bij het veld 'Naam van methode'.

Heb je meerdere winkelaanzichten en/of talen? Klik bij winkelaanzicht de gewenste taal of winkelzicht aan om de gewenste waarde in te voeren (en vink daarbij 'Gebruik systeemwaarde' uit)