Zodra je aan de slag gaat met je webshop ga je het prettig vinden om wat extra hulp achter de hand hebben dat ook op korte termijn in actie kan komen. Je weet niet altijd exact wat je over 2 maanden nodig hebt aan hulp of wat je ontwikkeld wilt hebben maar je wil wel dat er rekening met je gehouden wordt in onze planning. Als je daarbovenop tot 20% korting kunt krijgen op je tarief, is dat een uitgelezen kans om serieuze stappen te nemen met je webshop!

 

4 redenen waarom je uren gereserveerd wilt hebben

 

  1. Je hebt ineens een briljant idee wat niet een maand kan wachten. Je overlegt vandaag met ons en volgende week staat het klaar!
  2. Je wilt iets aanpassen of regelen in de configuratie, maar je komt er toch niet helemaal uit. Jouw vraag wordt met voorrang behandeld en indien nodig bellen we je om je er even doorheen te lopen. Kun je snel weer verder.
  3. Je hebt wel ideeën om te verbeteren, maar bent benieuwd naar andere invalshoeken of bewezen methodes. Je kunt ons gebruiken als klankbord met ervaringen uit 100+ andere B2B webshop cases. Samen plannen maken, specificeren en uitvoeren binnen korte tijd
  4. Je tarief daalt! Als je zeker weet dat je af en toe even wat hulp nodig hebt, of zo nu en dan een kleine optimalisatie gedaan wilt hebben kan het zeker uit uren te reserveren, en tot 20% korting op je uurtarief te krijgen. Zie hieronder de tarieven!
Uren per maand gereserveerd

Tarieven 2020

Geen

€ 100,00

4

€ 95,00

8

€ 90,00

16 (Meest gekozen)

€ 85,00

32

€ 80,00


                                 


    

Spelregels

  • Extra uren boven de gereserveerde uren genieten dezelfde korting. Korting op je uren betekent korting op àl je uren. Geen verrassingen. 
  • Heb je een maand niet al je uren verbruikt? Neem je die gewoon  mee naar volgende maand, je hebt er immers voor betaald.
  • Opgespaarde uren worden in overleg ingepland. Stel je hebt 100 uur gespaard snap je ook dat we dat niet volgende week even snel in de planning gooien. Samen plannen we alles in.
  • Aan het eind van de maand krijg je een overzicht opgestuurd met de werkzaamheden die zijn gedaan, wat je nog aan uren over hebt of hoeveel je over uren heen bent. Alles in overzicht.
  • We spreken de reservering voor een jaar af. Zo kunnen wij de planning hierop afstemmen. Aan het eind van het jaar overleggen we hoe het ging, en hoe we het volgend jaar doen.