Verkooporders kunnen handmatig of via de planner geëxporteerd worden van Magento naar Unit 4.

Handmatige exporteren van verkooporders

• Log in de Magento admin en ga naar "Systeem" ==> "Exporteer verkooporders".
  • Druk bovenaan  het scherm op de knop "Start synchronisatie" en daarna zal de export van verkooporders van Unit 4 naar Magento 2 starten.
  • Door op de link "Bekijk" te drukken kunnen de details van de verkooporder export bekeken worden.

Exporteren van verkooporders via de planner:

• Log in het admin panel van Magento en ga naar "Winkels" ==> "Configuratie"

• Kies daarna voor "MConnect" ==> "Unit 4" ==> "Planner" en kies bij de planner voor "Exporteer verkooporders"
    • Hier kun je kiezen voor het instellen van de planner voor een tijdsinterval of op bepaalde tijdstippen. Als er gekozen worden wordt voor een tijdsinterval dan kan het aantal minuten waarop de verkooporders worden geëxporteerd gekozen worden.
    • In de workflow instellingen ("Winkels"==>Configuratie"==>"MConnect"==>"Workflow instellingen"==> "Verkooporder instellingen") voor de verkooporders kunnen verschillende instellingen bepaald worden welke verkooporders geëxporteerd worden. Zo kan er gekozen worden vanaf welk verkoopordernummer de verkooporders geëxporteerd worden en of alleen verkooporders in bepaalde statussen geëxporteerd moeten worden.