In Magento 2 kun je vanuit het admin gedeelte het logo wijzigen. Hieronder vind je stap-voor-stap hoe je dit zelf kan doen:

1. Log in in de achterkant/admin gedeelte van Magento.
  2. Ga naar Inhoud --> Configuratie en selecteer vervolgens de website waar je het logo voor wilt wijzigen.
  3. Scroll naar Header en druk op de knop 'Upload'. Selecteer hier het nieuwe logo.
  4. Scroll vervolgens door naar 'Transactionele e-mails' en upload ook hier het nieuwe logo
  5. Sla de configuratie op.
  6. Leeg de website caches.