Het wijzigen van je admin wachtwoord in Shopware 6 is vrij simpel. Volg de volgende stappen:

1. Log in het admin gedeelte van je webshop.

2. Klik vervolgens onderaan op je accountnaam en ga vervolgens naar 'Je profiel'.

3. Hierna vul je het huidige wachtwoord in bij "Oud wachtwoord" en daarna vul je het nieuwe wachtwoord in bij "Nieuw wachtwoord". Bevestig dit wachtwoord in het veld daaronder (wachtwoord bevestigen).

Gebruik altijd een lang en complex wachtwoord!

4. Sla de wijzigingen op via het blauwe blok ''Opslaan".

Tip: Verander periodiek het wachtwoord van uw admin account. Gebruik een wachtwoordmanager zoals Lastpass of Keepass om gemakkelijk unieke wachtwoorden te onthouden.