Wij gaan in dit artikel uitleggen hoe je een product kunt toevoegen in Shopware 6.

1. Klik eerst op Catalogi en daarna op Producten

2. Klik rechts bovenaan op het blauwe blokje ''Product aanmaken'' om een nieuw product aan te maken.

• Als eerste kun je bij informatie de titel, de beschrijving, het productnummer en de fabrikant invullen. Daarna activeer je het product door op de knop 'Actief' te drukken.

• Als tweede kun je bij prijzen de prijs (bruto) invullen en het belastingtarief selecteren.

• Als derde kun je bij leverbaarheid de magazijnvoorraad invullen.

• Als vierde kun je bij toewijzing een categorie (of meerdere categorieën) en de zichtbaarheid selecteren. Bij het gedeelte "Categorie" kun je zoveel mogelijk categorieën kiezen die van toepassing zijn voor het product en bij het gedeelte ‘’Zichtbaarheid’’ kun je de webshop(s) selecteren om het product zichtbaar te maken op de webshop(s).

• Als laatste kun je bij media je afbeeldingen toevoegen via jouw computer door op het blok ''Bestanden uploaden'' te klikken. Of als je afbeeldingen al hebt staan in de media van Shopware 6 kun je op het blok "Media openen" klikken en de afbeelding(en) verplaatsen naar het veld 'Te uploaden bestand naar hier verplaatsen'.

3. Klik op het derde tabblad (Eigenschappen toewijzen) om een eigenschap aan je product te koppelen.

Tip: nadat je de wijzigingen hebt gedaan, vergeet niet op het blauwe blokje ''Opslaan'' te klikken.

Verwante artikelen:

In het artikel “Hoe voeg ik productkenmerken toe in Shopware 6?"gaan wij verder met het uitleggen van het toevoegen van kenmerken.

In het artikel ''Hoe kan ik de zichtbaarheid van een product configureren in Shopware 6?'' gaan wij verder met het uitleggen van het configureren van de zichtbaarheid van een product.