Er zijn twee verschillende manieren om cross sell producten toe te voegen aan de productpagina. In deze oplossing gaan we het hebben over hoe je een cross-sell product handmatig kunt toevoegen.

Tip: als je veel producten wilt toevoegen als cross-sell producten in je webshop, adviseren we je het via een andere manier te doen. Volg deze link voor meer informatie: Hoe voeg ik een cross-sell product via dynamische productgroepen toe in Shopware 6?

1) Klik op Catalogi en daarna op Producten.

2) Selecteer het product die je wil aanpassen.

• Vervolgens ga je naar het tabblad "Cross selling".

• Daarna druk je op de knop "Voeg nieuwe cross selling toe''.

3) Hier kun je het volgende doen:

• De titel en de positie invullen.
  • Het type "Handmatige toewijzing" selecteren.
  • De cross selling activeren door op de knop 'Actief' te drukken.
  • Bij producttoekenning kun je één of meerdere producten vanuit je webshop selecteren.
  • Je kunt ook een andere systeemtaal selecteren om de cross selling aan te passen voor de andere talen binnen jouw webshop.

De producten verschijnen onderaan in een raster.

• Als je een extra cross selling wilt toevoegen bij dit product, kun je op de knop "Voeg nieuwe cross selling toe''.

4) Tenslotte klik je op het blauwe blokje bovenaan ''Opslaan'' en dat was het!