Een actie (synchronisatie) is gemakkelijk handmatig te starten. Ga naar Systeem ==> MConnect: selecteer je actie ==> Druk op de knop 'Import products manually'. Na 2 minuten start de synchronisatie automatisch. Na afloop zie je of de synchronisatie met succes is afgerond of dat er fouten tijdens de synchronisatie waren

Het is niet mogelijk om een synchronisatie handmatig te starten wanneer er een tijdstip of interval staat ingesteld. Wil je de synchronisatie handmatig starten, pas dan eerst het schema aan. Zie https://support.ecomwise.com/support/solutions/articles/3000091643-synchronisatie-schema-instellen voor meer informatie.