1) Wanneer je bent ingelogd in het beheerpaneel van Shopware 6 klik je eerst op Catalogi en daarna op Producten. Vervolgens selecteer je het aan te passen product.

2) Wanneer je deze opent kun je alle aanwezige informatie aanpassen.

• Je kunt bij informatie de titel, de beschrijving, het productnummer en de fabrikant invullen of wijzigen.
    Verder kun je het product activeren of deactiveren door op het 'Actief' knop te drukken.

• Vervolgens kun je bij prijzen de prijs (bruto) wijzigen (de prijs (netto) verandert vanzelf) en het belastingtarief selecteren.

3) Nadat je de wijzigingen hebt gedaan, vergeet niet op het blauwe blokje ''Opslaan'' te klikken.

Verwante artikelen:

In het artikel “Hoe voeg ik een product toe in Shopware 6?" gaan wij verder met het uitleggen van het toevoegen van producten.

In het artikel ''Hoe kan ik de zichtbaarheid van een product configureren in Shopware 6?'' gaan wij verder met het uitleggen van het configureren van de zichtbaarheid van een product.

In het artikel “Hoe voeg ik productkenmerken toe in Shopware 6” gaan wij verder met het uitleggen van het toevoegen van kenmerken.